1. Condiții de utilizare 

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.GRADINANOASTRA.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de SC Von Kraus Greenhouse SRL, cu sediul in Ilfov, Str \”L\” Ferme Nr 3, Otopeni identificat prin cod unic de inregistrare 35895863 , inmatriculat(a) la Registrul Comertului sub nr. J23/1390/31.03.2016, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

 

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.GRADINANOASTRA.ro

Vânzările pe site-ul www.gradinanoastra.ro sunt destinate doar consumului propriu (utilizării directe) de către client. În acest sens, societatea SC VON KRAUS GREENHOUSE S.R.L. își rezervă dreptul de a anula în mod unilateral orice comandă care depășește volumul uzual comandat pentru tipul de produs vizat, precum și comenzile care ridică semne de întrebare cu privire la scopul final de consum propriu al bunurilor sau care oferă indicii că ar avea drept scop probabil revânzarea bunurilor.

2. Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.gradinanoastra.ro vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SC VON KRAUS GREENHOUSE SRL și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

SC VON KRAUS GREENHOUSE SRL este înregistrata la ANSPDCP cu numărul J23/1390/2016 și va prelucra, publica și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

În condițiile în care, ulterior creării unui cont de utilizator, nu mai doriți ca SC VON KRAUSS GREENHOUSE SRL să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteți prin poștă o cerere simplă în acest sens la adresa: Șos. OTOPENI,STR Eermei L,nr 3.În acest caz contul de utilizator al dumneavoastră va fi șters din serverele SC VON KRAUS GREENHOUSE SRL, iar datele dumneavostră personale vor fi depersonalizate, fiind utilizate în continuare în scopuri statistice.

3. Prețul

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.gradinanoastra.ro sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC VON KRAUS GREENHOUSE SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

Descrierea procesului de plată: – Clientul inițiază comanda pe site-ul www.GRADINANOASTRA.ro pentru unul sau mai multe produse; – În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card); – După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens; – Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției); – După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru.

4. Livrarea produselor

SC VON KRAUS GREENHOUSE.SRL se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) în termen de maxim 72 de ore de la data efectuării fiecărei comenzi. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier.

5. Limitări

În vederea efectuării plății aferente produselor comandate, veți fi redirecționat automat către site-urile colaboratorilor noștri, în cadrul procesului de înregistrare a datelor și comenzilor dumneavoastră. SC VON KRAUS GRERNHOUSE SRL nu își asumă răspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, înregistrarea, utilizarea acestor site-uri. În acest sens vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor respective.

SC VON KRAUS GREENHOUSE SRL incearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.gradinanoastra ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea SC VON KRAUS GREENHOUSE SRLnu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

6. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.GRADINANOASTRA.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC VON KRAUS GREENHOUSE.SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.GRADINANOASTRA.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că,GRADINA NOASTRA ste marcă înregistrată, proprietatea SC VON KRAUS GREENHOUSE SRL și în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.

7. Informații, comunicări

Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail thomas.cristian.vas@gmail.com atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile și comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site, produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.