Te rugam sa citesti cu atentie acest set de termeni si conditii, inainte de a folosi website-ul nostru sau de a cumpara din produsele noastre. Toti utilizatorii inteleg si sunt de acord cu faptul ca accesul si folosirea acestui website sunt subiectul unor termeni si conditii enuntati in continuare si altor legi aplicabile si in vigoare. In cazul in care nu esti de acord cu acest set de termeni si conditii, te rugam sa nu folosesti acest website.

Politica de Retur

Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna, și veți primi banii înapoi în următoarele condiții:
Conform OUG 34/2014, florile(aranjamente,plante la ghiveci ) constituie produse care sunt predispuse a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Procedura de denunțare și retur:

Puteți returna numai produsele care nu sunt perisabile. În consecință, florile nu se pot returna, semintele la plic, produsele de fitofarmacie, da.
Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresă:Otopeni, Calea Bucuresti nr 238,Jud Ilfov, prin orice curier doriți.
Transportul coletului de retur va fi plătit de către cumpărător.
În colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoană care a inițiat și plătit comanda, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
Coletul trebuie trimis la sediul nostru din Otoepni în maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
Suma plătită va fi rambursată integral in maximum 14 de zile calendaristice de la primirea notificării de retragere.
În urmă intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. Clientul trebuie să ne anunțe prin mail, poștă, telefon, SMS, verbal etc.